Рефинансиране на кредит без поръчители

При нужда от рефинансиране на кредит без поръчител

Много често в семейството парите не достигат. Тази ситуация може да се види във всички слоеве на социалните прослойки. Също така почти във всички градове в България бързите кредити понякога са единственото решение. Когато сме на ръба и нямаме никакви пари, с които да покрием нашите текущи нужди, на помощ идват фирмите за бързи кредити. Тези пари помагат да платим ток, вода, ремонт на колата, зъболекар, да отидем на почивка, да платим телефона и интернет и за всякакви други нужди. Когато сме отчаяни и парите ни трябват спешно, фирмите за бързи кредити ще ми отпуснат пари без никакво забавяне. Точно бързото и лесно кандидатстване прави тези кредити толкова популярни и желани. Няма никакви излишни бумащини. Отговорът пристига след няколко часа и Вие разбирате дали сте одобрен. От поръчители нямате нужда, нито от документи, с които да доказвате доходи или пък трудов договор. Ако сте се насочили към банка, от която да вземете кредит, там понякога документите са повече.

 

ипотечен кредит срещу обезпечение

Има няколко вида заема, които се предлагат на кредитния пазар.

Например кредит до заплата, който да върнете при първия транш на вашите пари. Другия вариант е на равни месечни вноски с по-голям срок. Разликата между двата е именно в срока. Ако искате пари до заплата, той може да бъде от 15 дни до месец. Там размера на кредита почти винаги има някакво ограничение и не може да надхвърля например 1000 лв.

Когато искате друг вид заем, трябва да прецените дали ще можете да го обслужвате на равни месечни вноски. Тук размера на сумата може да достигне и 15 хиляди лева. Въпросът е как ще разпределите плащането във времето и дали ще може да се справите.

Ако сте решили да рефинансирате това значи че взимате свежи пари, с които да заличите стари задължения. Тук обаче трябва да имате добро кредитно минало, да сте дееспособен и да докажете някакви месечни доходи. Така шансовете ви за рефинансиране значително ще се увеличат.