Ипотечен кредит без трудов договор

Ипотечен кредит без постоянен трудов договор – какво трябва да знаем?

Тежката финансова криза в наши дни, често хора доста хора да се обръщат за помощ към ипотечните кредити, защото при тях за разлика от жилищните и или други кредити, системата за получаване и теглене и далеч по-лесна, изгодна и достъпна и спестява доста проблеми относно документацията.

ипотечен кредит срещу обезпечение

Такъв кредит можете да изтеглите, след като предоставите в залог свой имот, който е отлично състояние. Размерът на сумата варира започва от 5000 и стига до 90 000 лева, а периодът за изплащане е около 10 години, което за подобни условия е напълно достатъчно. Тук от значение е състоянието на ипотеката, която сте решили да заложите и лошата кредитна репутация не е от значение. Ипотеката би могла да е всяко едно недвижимо имущество като апартамент, вила, магазин или някой търговски обект. Бихте могли да си уредите плащане на по-ниска лихва при кредит без да доказвате доход само при небанкови институции. Задължително заложеното жилище трябва да е града, за предпочитане в по-голямо населено място, за да имат по-висок шанс да одобрение. За момента не се отпускат кредити срещу замеделски парцели и площи.

Целите на един такъв кредит за различни, в зависимост от конкретните нужди да потребителя. Никой няма да изисква от вас да давате отчет за какво са ви изтеглените пари. Има редица предимства, на които ще се радвате, ако се спрете на такъв тип кредит.

Може да кандидатствате винаги без доказване на доход и то от всяка точка света, защото е достъпно, удобно и бързо. Реално това не ви свързва с кредита както при другите заеми и няма да се налага да подавате редица декларации и хиляди други документи, които сами забавят процеса на взимане на нужния заем. Оценката на даденото имущество е безплатна, а лихвите са фиксирани за целия кредитен период. Няма нужда да чакате с дни и седмици за да си получите парите. При ипотечния креди получавате одобрение до 24 часа и на доста места няма вече такса за предсрочно погасяване.

Тази оферта е най-изгодна за всички онези потребители, които искат такъв кредит, но не желаят да доказват доходите си и да предоставят трудов договор.

[Button id=”2″]