Ипотечен кредит без доказване на доход

С какво трябва да сте наясно при ипотечни кредити без доказване на доход?

На повечето хора думата ипотека им навява лоши асоциации. Какво чувство ви обзема вас, когато чуете за ипотека?

Ще се опитаме да обясним какво точно означава ипотека и каква е връзката с кредитите.

Ипотека най-общо казано означава, че вие или банката имате право върху някакъв недвижим имот. В повечето случаи става въпрос за ограничени права. Целта на ипотеката винаги е да се обезпечи недвижимия имот. В България нараства тенденцията фирми за кредити да отпускат големи суми пари на своите потребители, които залагат някакво недвижимо имущество, или иначе казано го ипотекират. Повечето фирми дори не се интересуват, дали вие сте на трудов договор и имате месечни доходи. За тях е важна оценката на вашия недвижим имот, който те биха придобили, при невъзможност да погасявате вноските.

С какво трябва да сте наясно при ипотечни кредити без доказване на доход? Първото нещо е да знаете, че ще можете да обслужвате един такъв кредит, независимо от това каква оценка, ще има вашият недвижим имот. Само така ще си гарантирате безпроблемно обслужване по кредита и че ще можете да плащате вноските си навреме.

Ако сте решили да взимате ипотечен кредит от фирма за бързи кредити, направете проучване за да изберете фирмата с най-добра репутация. Все пак залагате имота си. Повечето фирми са наясно, че на вас ви трябват парите, че сте затруднени. И няма да се налага да плащате допълнителни такси за кандидатстването. Когато кандидатствате за ипотечен кредит обаче има някои неща, които са важни и условия на които да отговаряте.

Недвижимите имоти трябва да имат акт 16. Важно условие също така е този имот да не е бил ипотекиран преди. Имота е необходимо да се ипотекира изцяло, без значение кой е собственика. При ипотечен кредит може да разчитате дори на сума до 200000 лв.

България и много фирми, които мога да ви отпуснат ипотечен кредит при максимално олекотени условия. Прочете внимателно пазара и изберете най-точното решение вас.