Бърз заем, за плащане на сметка за ток / кредит за сметки

Бързи кредити – да платим сметката си за електроенергия или други сметки

Ако и вие като хиляди други българи сте получили трицифрена или четирицифрена сметка за електричество, то едва ли сте подготвен за нейното плащане. След поредното не особено логично поскъпване на тока у нас с 13%, вместо с общините 10%, то ситуацията става дори по-сложна, отколкото сме предполагали.

И докато монополистите в лицето на ЧЕЗ, E-on и EVN правят, каквото си поискат, добавяйки абсурдни такси – пренос на електричеството, достъп до електрическата мрежа и т.н., то българското домакинство за пореден път ще трябва да заплати грешките на приватизацията. Именно тя му отне дори това благо, въпреки факта, че България произвежда достатъчно електричество, за да поддържа нормални за стандарта на гражданите цени.

Всъщност огромна част от българите отделят чудовищен процент от своите доходи, за да покрият това перо в семейните разходи. Често обаче парите ни не стигат и се налага да потърсим вариант за получаване на бърз кредит от небанкова кредитна компания. С него ние съумяваме да погасим задълженията си към алчните енергоразпределителни дружества, които продължават да изпомпват средства от страната чрез мъгливи консултантски компании.

Така след над 20 години безхаберие у нас, българското домакинство трябва да плаща тежката цена на прехода и да търси бързи кредити, за да погасява задълженията си, за да не му прекъснат електричеството. Все пак има и нещо положително в цялата история, а именно лесната процедура, по която можете да получите своя бърз заем.

Още в рамките на този час можете да попълните онлайн заявление за получаване на бърз кредит и да получите одобрението, от което се нуждаете. Така поисканите от вас пари на заем ще бъдат във вашата сметка и достъпни за изтегляне от най-близкия ви банкомат.