Стоков кредит

Какво е стоков кредит?

Нуждите и желаният на хората са различни, но понякога дори заможен човек не може да си позволи да даде голяма сума пари за телевизор, компютър, смартфон, електроуред или джаджа във всеки един момент. Много обаче от големите вериги магазини организират редовно намаления, отстъпки и промоции на стоки и е важно да разполагаме с пари, за да се възползваме от офертата, защото количествата свършват бързо. Тук на помощ идват услугите на кредитните компании.

Стоковият кредит има много предимства:

  • Парите, отпуснати от финансовата компания идват бързо по сметката на клиента;
  • Покупката на стоката се извършва своевременно;
  • Сделката се отразява минимално на семейния бюджет.

Механизмът за закупуване на стоки с кредит

Можете да купувате стоки както в офлайн магазини, така и в онлайн магазини. Последните си сътрудничат с различни банки и предлагат голям брой програми, чиито условия важат за закупуване на техника и оборудване от различни марки, разположено в различни ценови категории.

Стоков кредит – калкулатор

За да кандидатствате за онлайн заем, трябва да попълните въпросник, като посочите възможно най-точно нужната информация, която представлява интерес за кредитора. Решението по заявката се взема в рамките на 5-10 минути и ако отговорът е положителен, средствата незабавно се превеждат по сметката ви. Тъй като много компании работят без почивки и дори в празнични и почивни дни, можете да получите пари за изгодно пазаруване на стоки, когато пожелаете. Използвайте онлайн кредитен калкулатор на сайта на избраната от вас компания, за да разберете предварително колко ще ви струва кредита. Едно от предимствата на фирмите е, че позволяват предсрочно погасяване на стоков кредит.

Безлихвен стоков кредит

Отлична идея е да кандидатствате за заем с 0% лихва от фирмите, които предлагат такива заеми. Ако размера на одобрения заем не покрива стойността на стоката, която искате да притежавате, може да изтеглите няколко безлихвени заема от няколко кредитни компании едновременно.