Потребителски кредит или бърз заем – кое да изберем

Чудиш ли се потребителски или бърз кредит е по-добър за твоите нужди?

Всеки втори българин поне веднъж се е замислял дали да вземе потребителски кредит. Непрестанно сме подлагани на обработка от страна на реклами. Дали по телевизията, дали в интернет пространството. Колебаем се дали да не изтеглим заем дори и за най-маловажното нещо.
Въпросът е какъв кредит да изберем? Знаем, че съществуват доста на брой кредити и вероятно сте пред дилема кой от всички да изберете.
Стандартните кредити, на които бяхме свикнали до преди няколко години сега ни изглежда като един от най-лошите избори. Потребителският кредит е подходящ само ако имате нужда от доста по-голяма сума пари, като закупуване на жилище или скъп автомобил. Всяка друга негова страна губи пред бързия кредит.

Процедурата по получава е много по-бавна и тромава. Минавате пред всякакви служби, събирате документи от различни места и губите много часове, с които не разполагате.
Но проблемите не свършват дотук. Въпреки че сте събрали цялата необходима информация, за да пуснете заявление, сега предстои и период на одобрение. Никой не може да каже колко дни ще се забави, а дали няма да е и седмици.

Докато при бързия кредит или кредит до заплата забравяте за целия разточител процес. Определяте сумата, която желаете и срока за връщане. Изчаквате одобрение до няколко минути и проблемът е решен за по-малко от час.

Каквото и да кажем всеки е направил своя избор, защото главният критерий, който управлява действия са парите. Всеки би искал да получи кредита за няколко минути, но ако изберете потребителския трябва да забравите за тази опция.

Ако пък нуждите ви се покриват с по-малка сума, то определено изберете бързия кредит. Много по-добри условия и по-бързо получаване.
Всички вече е във ваши ръце. Преценете от какъв заем се нуждаете и вземете правилното решение.