Кредит срещу граждански договор

Получаване на кредит срещу граждански договор

Почти всяка банка, която ви дава кредит, изисква от вас документи за месечен доход. Никой няма да се съгласи да ви даде пари, ако не гарантирате тяхното връщане. Процесите тук са доста тромави и рядко пъти завършват с неуспех. Хората, които кандидатстват, трябва да се въоръжат с голяма доза търпение, да бъда подготвени за голям брой документи. Накрая ви предстои интервю с кредитния инспектор, от който можете да очаквате абсолютно всякакви въпроси. Вие ще бъдете подложени на разпит, за да може банката да определи до колко рисков потребител сте. Въз основа на това интервю те ще преценят дали да В7и отпуснат кредит и в какъв размер. Много често кредитите инспектори карат потребителите дори се чувстват виновни, че искат пари назаем.

Какво да направим обаче, ако работим на граждански договор. Вие сте зависими от определен брой часове, от определена работа, за която Ви се плаща. Банката ще вземе това предвид, когато Ви одобрява за кредит. Често пъти такива кредити биват отказвани.

Алтернативата се нарича фирма за бърз кредит. Много от тези фирми предоставят кредити на своите потребители, без доказване на доход. Тук може да вземете кредит срещу граждански договор и да ви спестят неудобните въпроси. Има и още куп предимства, когато отиваме за бързи кредити. Много популярни станаха напоследък онлайн кредитите. Това означава, че можете да кандидатствате за всякакви суми изцяло през Интернет. И то буквално по всяко време от денонощието. Вашата заявка ще бъде обработена на следващия работен ден, одобрение получавате почти веднага, както и заявения кредит. Лесно можете да намерите фирма за кредити, ако потърсите в Google.

Помислете обаче и за неговото връщане, защото не можете да си позволите да не изплащате вноските. Взимайте кредит, само ако наистина се нуждаете от него и нямате други начини да си осигурите парите. Запознайте се със схемата по погасяване на кредита и ако той отговаря на вашите месечни доходи – вземете кредита.