Кредит от 200 до 3300 лева от Микро Кредит АД





ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Препоръчано от нас. Експресно одобрение. Заяви онлайн сега!

КОМПАНИЯ: EasyCredit
ГЛП: 40% | ГПР: 49%

 

Кандидатствайте безплатно или се консултирайте за бърз потребителски кредит в размер на между 200 и 3300 лева за срок от между 1 и 18 месеца от Микро Кредит АД! Това е небанкова лицензирана институция, която предлага финансова помощ на индивидуални физически лица и на малкия и среден бизнес…  Това е една от коректните компании на пазара за бързи кредити и може да се възползвате от няколко продукта: CrediNet (онлайн кредит за физически лица), CrediHome (кредит с посредством кредитен консултант), CrediGo (потребителски кредит на месечни вноски) и CrediTrade (кредит за Вашия бизнес)…




Може да кандидатствате за кредит изцяло онлайн чрез CrediNet, който предоставя кредити за суми от 200 до 3000 лева със срок на изплащане от 3 до 12 месеца. Всеки кредитополучател на CrediNet може да избере как да погаси своя заем – безлихвено в рамките на 30 дни или на равни месечни вноски до 12 месеца. Взимането и погасяването на кредита може да стане по банков път, в офис на Микро Кредит или през мрежата на Изипей. CrediNet предлага на своите клиенти много бързо одобрение, като в същото време екипът на компанията се стреми да се увери, че всеки заем ще бъде изплащан коректно и точно от страна на клиентите.
КАНДИДАТСТВАЙТЕ ОТ ТУК:


А може и да кандидатствате в офис или чрез персонален кредитен консултант, подавайки само основна контактна информация, за да може да се свържат с Вас и да Ви насочат:




CrediHome– бърз потребителски кредит от 200 до 3000 лв., който може да погасите на равни седмични вноски от 9 до 48 седмици или на равни месечни вноски от 3 до 12 месеца. Обслужва Ви Ваш персонален кредитен консултант. CrediHome e кредит без поръчители, без обезпечение, без доказан доход, само срещу лична карта. Кредитният консултант ще Ви посети у дома и ще получите парите в срок до 24 часа след одобрение.
CrediGo – изгоден потребителски кредит с размер от 600 до 3300 лв. , който се погасява на равни месечни вноски от 6 до 12 месеца. Бърз кредит без обезпечение и поръчители, само срещу лична карта. 0% лихва, ако върнете парите до 30 дни, и 30 дни гратисен период за 1-ва вноска… Промоцията е реална, проверено!
CrediTrade – бърз кредит в помощ на Вашия бизнес, от 200 до 3300 лв. Погасявате го на равни седмични или месечни вноски за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 18 месеца. Без поръчители, само срещу лична карта. Важното е, че лихвата се признава за разход на фирмата. С гратисен период до 45 дни и без неустойки. Може да получите и да връщате парите в офис на Микро Кредит, през кредитния си консултант или по банков път.