Кредит без гарант

Интересувате ли се от бърз кредит без гарант?

Вижте как може да получите кредит до заплата без гарант или кредит на вноски без гарант. Всяка една финансова институция работи законно и се различава от банките по много начини, но се регулира от БНБ. Предлага кредити на малки суми, тъй като не натрупва различни депозити или лихви и комисиони.

Защо да се обръщаме към финансовите институции, а не към банките?

За разлика от услугите, предоставяни от банките, финансовите институции предлагат по-малки суми, които могат да бъдат получени бързо, и които могат да бъдат възстановени без проблеми. Всичко, което трябва да направите, е да представите копие от личната си карта. В случай на банков заем, получаването на одобрение би било доста по-трудно поради документацията и по-дългото време за изчакване. При банките ще се нуждаете от документ, доказващ доходите ви през последните месеци, независимо дали става въпрос за заплата или пенсия, копие на трудов договор и други. Някои банки може да изискат за по-големи суми гарант или обезпечение.

Кредит онлайн без гаранти

В случай на Небанкови финансови институции, след като заявката за кредит е попълнена онлайн, ще получите текстово съобщение с кода за проверка, който трябва да бъде въведен на страницата след регистрацията. Трябва да се уверите, че сте въвели данните правилно, уверете се, че сте запознати и че приемате общите и специалните условия, както и политиката за поверителност на финансовата институция. Ако заявлението е одобрено, кредитът се превежда по банковата сметка, посочена в онлайн приложението.

Трябва да знаете обаче, че ако срокът за плащане не е спазен, можете да се възползвате от удължаване на срока на кредита. То се нарича разсрочване, а периодът, през който трябва да върнете парите, може да бъде удължен. Ако не можете да върнете сумата, която сте задали, финансовата институция може да ви предложи отсрочка с един или повече месеци, за да може да върнете парите без да се създаде дисбаланс на вашия бюджет. Тази опция си има цена, но кредитната компания ще ви информира предварително за допълнителната сума, която ще ви начисли.

Целта на екипа на нашата електронна платформа е да се превърнем в най-популярния уебсайт за сравняване на бързи онлайн кредити. Изберете най-подходящото за вас решение и кандидатствайте с бутона Заяви.