Изгодни кредити

Искате да знаете кои са вариантите на изгодни кредити? В момента в България на кредитния пазар оперират десетки небанкови дружества. Всъщност, във всяка финансова институция има определени изисквания, но за всички кредитни компании има стандартен алгоритъм за работа с клиенти. Всичко, от което се нуждаете, е лична карта, с която да докажете, че сте пълнолетен гражданин на България и номер на банковата ви сметка. Всяка от тези организации предлага възможност за получаване на заем чрез банкова сметка, чрез касите на Изи Пей или от гише от офис в брой.

 

Изисквания на кредитополучателя

Трябва да бъдете над 18 години, да имате валиден документ за самоличност и да сте български гражданин.

Често банките не желаят да отпускат суми на лица, които току-що са достигнали прага на пълнолетието. Небанковите финансови организации, напротив, упражняват активно сътрудничество с млади хора, защото разбират, че се нуждаят от финансова помощ.

Въпреки привидната лекота на онлайн кредитирането, получаването на заем не е достъпно за всички. Принципът на действие на фирмите се основава на софтуер. Съществува специализирана програма за оценяване, която отчита кредитоспособността и надеждността на кредитополучателя. Повечето финансови организации крият данни за това кои параметри взимат под внимание, но най-вероятно техният анализ се основава на данни от ЦКР.

За какъв период мога да заема пари?

Във всяка компания можете да получите парите за различно време, в зависимост от общата политика и предвиденото време за одобрение и теглене. Всички кредитни компании се опитват да бъдат възможно най-бързи, като одобрението в повечето случаи отнема от няколко минути до половин час, а усвояването може да стане за час, няколко часа или до края на деня. В нашата платформа можете да сравните времето за навигация до всички компании и да изберете кредит, който отговаря на вашите изисквания за бързина. При нас можете да кандидатствате директно онлайн, като кликнете върху бутона за кандидатстване.

Бъдете внимателни и не се доверявайте на частни лица, рекламиращи дейността си с обяви от типа Давам кредити изгодно. Доверявайте се само на доказани и утвърдени лицензирани банкови и небанкови дружества.

Най-изгодните кредити са тези, които се отпускат от кредитните компании и нямат лихва. Те са промоционални и са насочени към нови клиенти. Най изгодни ипотечни кредити остават в обсега на банките.