Видове ипотечни кредити

Какви са видовете ипотечни кредити?

Ипотечните кредити с едни от най-сериозните кредити, които могат да съществуват. Те са продукт предимно на банковите институции и взимайте и такъв кредит вие се обвързвате много сериозно с банката. Винаги обмисляйте внимателно ситуацията и параметрите, когато решите да кандидатствате За такъв тип кредити. Той има своите особености и вие трябва да сте подготвени.

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >

Ипотечният кредит най-общо казано има изискване към вас да заложите някакъв недвижим имот. Такъв който притежавате или пък сте на път да закупите. Може имота да не бъде на ваша име, може да е на ваш роднина, за банката това няма значение. Това, което е важно за банката е на каква сума ще бъде оценен той. Видовете ипотечни кредити биват такива с доказан и без доказан произход.

Ето някои видове ипотечен кредит.

Ипотечен кредит за покупка на имот:

Тук вие залагате някакъв имот, за да може да вземете друг. У нас се предлага услугата имоти на зелено, така вие имате сигурност, както и фирмата или банката отпуснала кредита. Банката ще ти ги даде парите назаем и в замяна няма да иска ипотека на друг имот. Просто бъдещия имот ще служи за ипотека на банката или фирмата за кредит.

Ипотечен кредит за строителство и довършителни неща:

Тук банките мога да ви отпуснат пари за да направите ремонт или да построите друг имот. Може да бъде за къща, за партамент или някакъв друг недвижим имот.

Ипотечен кредит за освежаване и някои подобрения:

При този вид заеми потребителите имат нужда да освежат някаква сграда или част от нея. Най-общо казано това са кредити за ремонт на жилището или на офиса.

Рефинансиране:

Често се случва да вземете един заем за да погасите друг. Рефинансирането понякога е единствения вариант.

Ако няма как да докажете доходи пред банката, евентуален ипотечен кредит ще ви излезе доста солено заради високите лихви. Тук също така не можете да разчитате да много високи размери по кредита.

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >