Бърз кредит по телефона
Отпускане на бързи кредити по телефона

 

Може ли с вдигането на телефона изведнъж да се решат всичките ни проблеми? Да, и то лесно и бързо. Е, не всички, но поне тези от финансова гледна точка.

Често изпадаме в затруднения да си изплатим месечните вноски за ток, телефон, парно. Не са малко и хората, които имат нужда от пари, за да си осигурят прехраната на семейството. В такива случаи се обръщаме за помощ от близки и приятели, но понякога и те не могат да помогнат с много. Тогава насреща са кредитните институции, предлагащи бързи кредити.

За тях може да кажем, че изключително добре са организирали всичко – от началото с кандидатстването, до края със самото отпускане на парите. И най-важното е, че можеш да вземеш телефонната слушалка и да подадеш заявката от вкъщи. Компаниите дават различни предложения за кредит по телефона, като процедурата е улеснена за клиентите и отговорът е в рамките на час, максимум ден.КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >

Изискванията са няколко :

  • Лицето, кандидатстващо за бърз кредит по телефона, да е дееспособно, навършило определена възраст – 18 години.
  • Да няма задължения към банки и финансови институции и просрочени плащания на вноски към тях
  • Да има доход към момента на кандидатстване – това е в зависимост от размера на кредита
  • Изключението е, че при по-малки суми не се изисква доказване на доход, както и необходимостта от поръчители
  • Усвояването на желаната сума за кредит става в срок от 24 часа след положителен отговор от кредитната институция

Кредитът се получава чрез предоставяне на лична карта, а връщането му често е на месечни вноски, като срока се определя от клиента.

 

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ТУК >