Безлихвен кредит до 1500 лв

Интересувате ли се как можете да вземете безлихвен кредит до 1500 лв?

Безлихвените заеми изглеждат като сбъдната мечта. Добре е да знаете обаче, че този вид кредити имат както предимства така и недостатъци, с които ще ви запознаем в този пост.

Разбира се основното предимство на безлихвените кредити е, че те са най-изгодният вид финансови продукти, предлагащи се на пазара днес. Въпреки факта, че не можете да направите дългосрочна инвестиция, без да прибягвате до заеми, банковите лихвени проценти у нас са доста високи. Поради тази причина е важно да знаете какви алтернативи имате пред класическите заеми, преди да кандидатствате за такъв. Така ще разберете за безлихвения заем, който със сигурност е много по-привлекателен от всички останали.

Безлихвените заеми у нас се предлагат от водещите кредитни компании и са със срок на погасяване около един месец. Може да получите одобрение за заем обикновено до 1500 лв. или по-малко.

Недостатък на този вид заеми е краткият срок за изплащане. Тези заеми се наричат ​​още заеми до заплата, което означава, че ще платите за него, когато парите от заплатата ви пристигнат в сметката ви. Ако вземате заплата веднъж месечно, не можете да разделите кредита на вноски, но ако имате гъвкави доходи, така за вас ще бъде по-лесно да балансирате бюджета си. Когато не дължите твърде много, този кратък период на изплащане няма да наруши бюджета ви.

Фактът, че само първият заем е безлихвен, може да се счита за минус. Като се има предвид обаче, че на пазара има много небанкови институции, които предлагат такива заеми, можете да изберете най-добрия вариант за вас. Тъй като обаче ви се предлага първият безплатен кредит, той ви насърчава да опитате услугата. Това е вид кредит, който не намирате в банковата система. В банката винаги се изисква да платите минимална сума. При банковите заеми погасителният период обикновено е за много дълъг период от време и минималният лимит е по-висок. Не е препоръчително обаче за вашият бюджет да вземате по-големи заеми, отколкото са ви необходими. За спешни случаи винаги можете да вземете бърз безлихвен заем.