Банки работещи с лошо цкр

Търсите банки работещи с лошо цкр!

Много хора се питат кои банки отпускат кредит с лошо цкр. Всъщност в зависимост от политиката на отделната банка влошената кредитна история може да бъде разгледана в под различен ъгъл. В наши дни те се опитват да са по-гъвкави и по-толерантни, защото се конкурират сериозно с небанковите дружества. По тази причина има много банки работещи с лошо цкр. Когато те преценят, дори хора с малки просрочия, могат да получат кредит с лошо цкр от банка.

Банки даващи кредити с лошо ЦКР

Ако се нуждаете от съдействие за кредит от банка при лошо ЦКР, най-добре е да се обърнете към независим кредитен консултант. Не се доверявайте на обяви от типа уреждам банкови кредити с лошо ЦКР и бъдете особено внимателни към такива, които са от частни лица.

Кредит от банка с лошо ЦКР

Задавате ли си въпроса коя банка дава кредит с лошо ЦКР? За съжаление днес много българи се нуждаят от бързи заеми за хора с просрочия и лоша кредитна история по няколко причини. Заемите, които са отпускани преди създаването на ЦКР от БНБ, са причина за голяма вълна от лоши платци. Преди създаването на Регистъра имаше много измами у нас. Теглеха се заеми за недвижими имоти в швейцарски франкове, които поради промяната в обменния курс поставиха много клиенти в ситуация на неизпълнение. Други българи попаднаха в списъците на ЦКР без никаква вина, защото просто загубиха работата си по време на кризата или заплатата им значително намаляха и те вече не можеха да плащат ставките.

Банките също са допринесли за това явление, защото са се възползвали от липсата на финансово образование у нас, за да наложат различни злоупотреби. Единственото решение за измамените са бързите онлайн заеми за лоши платци. За щастие небанковите институции предоставят на всеки клиент презумпцията за невинност и не отказват финансиране на тези, които са преминали през подобно нещо.

Някои фирми, макар да имат достъп до базата данни на ЦКР, избират да не отхвърлят нито един клиент въз основа на информацията там.

На практика липсата на проверки означава, че всеки продукт от кредитните компании попада в категорията на небанковите заеми за лица с просрочия и влошена кредитна история. Небанковите институции са много по-малко регулирани от банките, което им позволява да имат много по-разнообразни предложения и да се обърнат към специални категории клиенти. Просрочените задължения са ниша, в която банките нямат достъп, но фирмите нямат проблем да работят с тях. При кредитите за хора с лошо цкр няма нищо незаконно – просто кредитните компании поемат по-висок риск, за да имат по-добра печалба и по-широк пазарен дял.