Онлайн кредити без да доказване доходи

Вижте нашите предложения за онлайн кредити без да доказване доходи:

Бързи заеми срещу лична карта и без трудови доходи ( от трудов договор )

При кандидатстване за кредит при не винаги е необходимо да доказвате доходи. Тъй като добрите фирми разбират динамиката на днешното ежедневие и уважават правото на избор на професия и начин на изкарване на доходи на всеки човек, от значение остава да бъдат полезни на своите клиенти.

Това, което е важно е всеки клиент, кандидатстващ за бърз кредит от лидер на този пазар е да има възможност да удостовери, че има някакви доходи. Без значение дали сте самоусигуряващо се лице на свободна професия, работите на хонорар или пък на граждански договор, рентиер сте или доходите Ви идват от дивиденти или някакъв друг източник.

Добрите бързи кредити от доказани фирми в тази сфера са без необходимост за доказване на вашия доход. Бърз кредит можете да вземете, ако сте пълнолетно лице с валидна лична карта. Необходимо е да попълните онлайн заявка в или през мобилно приложение със съответната информация. Фирмата има ангажимента да се свърже с Вас само до няколко минути, за да Ви информира дали можете да получите одобрение. Следващата стъпка е да получите парите по предпочитания начин – чрез банков превод, на каса на Easy Pay или Fast Pay, според условията, които предлага избраната от Вас фирма.

Важно! Не забравяйте!

Прочетете общите условия на фирмата от, която ще взимате кредит

Полезна информация можете да намерите и в Общите условия, които трябва да са ви достъпни. Те са удобен наръчник за всеки клиент и съдържат всичко, което е необходимо като информация за кредитните условия.

Плюсовете на бързите кредити

Бърз кредит е отличен вариант за това как да вземете пари на заем, ако от банката ви казват „не” и то при доста изгодни за вас условия и улеснена процедура без доказване на доход.

Като максима, за да вземете заем от банка, каналният ред е дълъг и доста затруднен. За да получите заем, кредитора изисква набор от документи, за да затвърдите доверието му в себе си. Ако вие засвидетелствате такова ще получите заем, който ще бъде даден в рамките на няколко седмици.

Да, но вие се нуждаете от пари сега, на момента, не след определено време. Докато набавите нужните документи минава време, а то често е важен и съществен елемент. Нищо, че много банки заявяват, че щедро раздават бърз кредит на гражданите, то минава определен срок докато го вземете, а и никога не е такъв, какъвто е описва в рекламите – само срещу лична карта.

Сега вече не сте зависими от банките, вече всеки клиент, който иска да вземе кредит от частни кредитори става бързо, лесно и без ядове. Стига да притежавате добра кредитна история, то можете да разчитате на шанса да получите заем веднага от легална небанкова кредитна компания. От проверката на кредитната ви история от служител зависи и вашето одобрение.

Вижте статията: Често задавани въпроси за бързите кредити

Вие трябва да знаете естествено към кой кредитор да се насочите и да получите бърз кредит – защото някои финансови институции, които не са лицензирани от БНБ отпускат кредити, които заблуждават клиентите. Винаги е добре да четете условията по вашия заем, за да предвидите подобни неприятни последици и да се спасите от подобни организации и лица със съмнителна репутация.

Накратко, даването на заем, без доказване на месечно възнаграждение облекчава всички потребители, дори и да трябва предоставяне на куп документи, а само лична карта. Вашият финансов проблем може да бъде решен още днес, благодарение на бърз кредит от небанкова кредитна компания – като този тип кредити са най-използваните в момента у нас.