Кредити за майки в майчинство

Кредит по време на бременност или в майчинство

Вижте нашите предложения за кредити за майки в майчинство:
Кредитирането с телк или по време на майчинство

Като цяло, кредитните услуги предлагани от различните банкови институции и фирми за бързи кредити, са с различни условия. Хора в различно положение могат да се снабдят с кредит независимо от финансовият си статут. Важното е да отговарят на някои условия. Има обаче една група хора, която независимо от разнообразието на кредитните продукти, трудно може да кандидатства за кредит и да се сдобие с такъв.

Това е групата на хората с телково решение, както и на жените в майчинство.

 

Оказва се, че банковите институции на практика не отпускат кредит на дамите в майчинство. От една страна тези жени имат доходи по време на майчинството си. От друга обаче за банките това са пари със статут на обезщетение. Същото важи и за продължителните отпуски. Това са доходи, които не се получават по трудово правоотношение. Всъщност парите, получавани по време на майчинство не биват признавани от банката, като семеен доход. Те са по-скоро със статут на доход за детето. На практика това са доходи на друг човек, а не лични на кредитоискателя. Подобна е ситуацията и при хора с наследствена пенсия и телкови решения. Самият телк дава редица облекчения на този, който го има, като помощ от държавата. В същото време обаче за банковите институции той е малко или много в не пълна трудоспособност и е рисков фактор. Всичко това се явява пречка за отпускане на потребителски или друг вид кредит.

Възможност да получат бърз кредит за тези хора има. Фирмите отпускащи бързи кредити дават възможност и за тази част от населението да получи заем. При това за хората със здравословни проблеми, възможността да се сдобият с кредит онлайн си остава най-бързият и лесен начин. Кредитните калкулатори в сайтовете на тези фирми дава възможност на всеки кредитоискател да пресметне най-добрият погасителен план според месечните си доходи, независимо дали те са по трудов договор, хонорари, пенсия или по време на отпуск по майчинство. След това процедурата за кандидатстване остава същата, както и при останалите кредитоискатели. Попълване на формуляр с данни, а при кандидатстване за първи път и копие на лична карта.

В случай, че доходите на месец са достатъчни за погасяване на кредита, то кандидатът ще получи парите до минути по предоставена от него банкова сметка.