Бърз кредит до заплата

Бърз заем / кредит до заплата

Кредит до получаване на заплата? По принцип такъв заем се получава от небанкови институции или фирма за бърз кредит. Тези заеми до заплата са бързи и с максимално облекчена процедура. Наричат ги още бързи пари назаем. Това са суми в с малък размер, като в повечето случаи трябва да се погасят само с една вноска за някакъв договорен кратък период. Най-често сумата за този кредит варира от 100 до 1000 лв, като времето да се върнат парите може да е между 15 и 50 дни. Но е относително, защото всяка фирма си има свои индивидуални условия, дава различни суми и периода на изплащане е различен. Ако искате кредит до заплата, но да няма лихва, то просто върнете парите в гратисния период, определен от фирмата. Ако периода е дълъг ще ви бъде начислена лихва естествено.

Най-лесно е да поискате кредита си онлайн, това е и най-разпространеният начин. Това може да стане също по телефона или на място в офис на фирмата, която сте харесали.

[Button id=”1″]

Бърз кредит до заплата

Добрата новина е, че не ви трябва поръчител, нито да доказвате доход или пък друго обезпечение. Всичко необходимо, за да кандидатствате за кредита е личната ви карта – копие или сканирана. Ще получите отговор много бързо, само в рамките на минути. Поисканата сума също ще бъде налична бързо, до 24 часа след като сте я поискали. Като начина на получаване избирате вие – по банкова сметка, в някоя каса на изи пей или на място в офис на фирмата. При спазване на гратисния период ще върнете точно толкова, колкото сте взели. А и решавате финансовият си проблем за минути с няколко клика на мишката от собствения ви дом. В повечето случаи гратисния период е 15 дни. Ако ви е първи заем то няма да ви се начисли лихва. При повторно теглене може да има такава.

 

Различните фирми имат различни предложения за периода на връщане. Остава ви само да разгледате условията в сайтовете на фирмите.

[Button id=”2″]