Бърз заем до 100 лв.

Търсите бързи кредити до 100 лв.? Наличните суми за небанкови обикновено не са много големи, но стойността им варира от една компания до друга. Интересен аспект е, че много компании предлагат и малки суми, вариант, който не съществува в случая на традиционните банки. Почти всички фирми у нас предлагат бърз заем до 100 лв. Моля, обърнете внимание, че максималната налична сума зависи от няколко фактора, като например месечния доход на лицето, което го иска. Също така някои компании имат максимален таван за първия предоставен кредит, който се увеличава при второто и при всяко следващо кандидатстване.

Какви са предимствата на лесния и бърз заем до 100 лв.?
• Получавате парите много бързо. Чрез уебсайта на избраната от вас кредитна компания можете да получавате заеми онлайн само с лична карта. В повечето случаи парите стигат до вас за максимум 24 часа, но в някои случаи отнема само няколко часа. Ето защо онлайн заемът е идеален в спешни случаи.
• Улеснени процедури. По принцип процесът на одобрение не отнема повече от един ден. Някои небанкови финансови институции ви уведомяват дори на момента дали сте получили заема.
• Без много документи. Имате ли валидна лична карта и навършени 18 години? Това е всичко, от което се нуждаете за бърз заем – не се изисква удостоверение за заплата, копие на трудов договор, извлечение от банкова сметка или други документи.
• Малки суми и бързо изплащане. Можете да получите спешен фиксиран заем за сумата и периода, който искате, без да сте принудени да плащате лихва за дълго време. Освен това се приема и предсрочно погасяване.
• Без попечители или гаранции. Можете да бъдете сигурни, че няма да останете без дом в критичен момент, ако не успеете да платите вноската навреме.
• Ваша работа е какво ще правите с парите. Небанковата финансова институция не ви иска обяснения, така че можете да използвате парите от бърз заем за каквато цел искате.
• Всичко е удобно. Като цяло не е нужно да пътувате до физически офиси и можете да завършите цялата процедура от вкъщи.
• Всичко е поверително. Институцията спазва принципа за конфиденциалност. Тя не разкрива данни за вас и никой не разбира, че имате финансови проблеми или че сте кандидатствали за заем.
• Вашата финансова история няма значение. Ще получите бърз заем, дори ако имате други заеми или дългове. Някои небанкови финансови институции също ще ви дадат пари, ако сте вписани в базата данни на ЦКР. Това е много изгодно, особено когато имате нужда от пари, за да покриете спешно падежа на друг заем.
• Гъвкави условия. Може да получите заем не само до 100 лева, но и до няколко хиляди за срок от един ден до една година. Изборът е ваш.
• Ясни условия. Лихвата е фиксирана и вие разбирате от самото начало крайната цена на кредита, без да се появяват други скрити разходи или комисионни в последствие. Въпреки че лихвеният процент може да изглежда висок, не забравяйте, че процентът му се изчислява за цяла година. Тъй като кредитът ви е за много по-кратък период, няма да платите твърде много.
• Без да губите много време. Защо да отидете в централата на банка, да попълвате ненужни формуляри и да отговаряте на всякакви въпроси?